Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Συρμαλένιος διαψεύδει την Ασημακοπούλου: Δεν ανήκει στο λεξιλόγιό μου το “μωρή”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, για το φραστικό επεισόδιο που του καταλογίζει η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποστηρίζοντας πως δεν ανέφερε οποιαδήποτε «σεξιστική φράση» και τις καταλογίζει συκοφαντία.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σε σχέση με το φραστικό επεισόδιο που μου καταλογίζει η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, απαντώντας μου με προκλητικό τρόπο και χωρίς την παραμικρή απόδειξη για τη δήθεν «σεξιστική» φραστική επίθεση εκ μέρους μου, έχω να αναφέρω τα εξής:
Διαψεύδω κατηγορηματικά την κ. Ασημακοπούλου και δηλώνω ότι σεξιστικές εκφράσεις όπως «μωρή» δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου, δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα μου, αλλά και με τη συνείδησή μου. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέση με το άτομό μου.
Προφανώς πρόκειται για μια νέα συστηματική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να συκοφαντήσει με κάθε τρόπο της κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» .
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε