Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Τσίπρας πάει Παρίσι και Βερολίνο

Ο Τσίπρας πάει Παρίσι και Βερολίνο

Το Παρίσι και το Βερολίνο θα επισκεφθεί αύριο και την Τρίτη ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-EKM και Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να έχει διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής αριστεράς.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννη Δραγασάκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Γιώργο Σταθάκη, τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής της ΠΓ του ΣΥΝ, Γιάννη Μηλιό και τον υπεύθυνο του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΝ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γιάννη Μπουρνού.

Αύριο το μεσημέρι ο κ Τσίπρας θα παρει μέρος σε συνέντευξη τύπου στο κτίριο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης μαζι με τον Εθνικό Γραμματέα του Γαλλικού ΚΚ και Πρόεδρο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Pierre LAURENT και τον πρώην υποψήφιο του Μετώπου της Αριστεράς στις πρόσφατες Προεδρικές Εκλογές, Ευρωβουλευτή και Συμπρόεδρο του Κόμματος της Αριστεράς, Jean – Luc MELENCHON . Το απόγευμα ο κ Τσίπρας θα μιλήσει μαζι με τους δύο γάλλους πολιτικούς σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Place Du President Edouard Herriot .

Την Τρίτη ο κ Τσίπρας θα βρίκεται στο Βεολίνο , όπου το μεσημέρι θα μετασχει σε συνέντευξη τύπου στο “Bundespressekonferenz” μαζί με τον Συμπρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), Κλάους Έρνστ και τον Πρόεδρο της ΚΟ της γερμανικής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α.Τσίπρας: “Ψεύτικα διλήμματα και εκβιασμοί τα περί δημοψηφίσματος”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε