Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βαρουφάκης απάντησε στην “Αυγή” για την… αμοιβή 55.000 ευρώ ανά ομιλία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Προς το παρόν αρκεί ένα ειρωνικό σχόλιο: οι σύντροφοί μου στο δημαρχείο της Βαρκελώνης όπου μίλησα χθες θα γέλαγαν αν διάβαζαν αυτή την “είδηση””, ήταν η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη στην εφημερίδα “Αυγή”.

Η εφημερίδα αναπαρήγαγε ρεπορτάζ της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης, που υποστήριζε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών φέρεται να αμείβεται με 55.000 ευρώ σε κάθε του διάλεξη.

Ο ίδιος το αρνείται και εξαπολύει “πυρά” στην “Αυγή”, με απάντηση που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου και παρουσιάστηκε το απόγευμα στην εκπομπή της “Tatiana Live” στο “Ε”.

Το μήνυμα του κ. Βαρουφάκη έγραφε:

“Προς το παρόν αρκεί ένα ειρωνικό σχόλιο: οι σύντροφοί μου στο δημαρχείο της Βαρκελώνης όπου μίλησα χθες θα γέλαγαν αν διάβαζαν αυτή την “είδηση”. Όπως και οι διοργανωτές της ομιλίας μου στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα. ‘Η οι διοργανωτές της αυριανής ομιλίας μου στην Πορτογαλία. Ή η εφημερίδα Guardian που οργανώνει την ομιλία μου στο Λονδίνο στις 23/10. Ή τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Cambridge που ακολουθούν. Οι σύντροφοί μου της Αυγής να θυμηθούν ότι στα χέρια τους κρατούν την αξιοπρέπεια μιας ιστορικής για την Αριστερά εφημερίδας. Ας τη διαφυλάξουν”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε