Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Βενιζέλος “καρφώνει” τον Παπανδρέου

Η απαράδεκτη καθυστέρηση που έχει φέρει τους πάντες στα όριά τους φαίνεται να έφτασε και στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να καρφώνει ευθέως τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Βενιζέλος, αναχωρώντας λίγο μετά τις 5 από την Βουλή για να πάει για.. φαγητό, ζήτησε να τελειώνουμε! Ποιοί; Εμείς; Ή η κυβέρνησή του; Ή ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

“Όλα πρέπει να τελειώσουν σήμερα, προέχει η σωτηρία της χώρας, διαφορετικά θα ψάχνουμε τα χρήματα που εξασφαλίσαμε σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται”, είπε με ιδιαίτερη έμφαση ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.

Πρόσθεσε ότι η Ιταλία και η Ισπανία είναι σε κίνδυνο επισημαίνοντας ότι περιμένουν να γίνουν εκλογές στην Ισπανία, να σχηματιστεί κυβέρνηση και μετά να επιτεθούν.
Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών είπε ότι έχει μιλήσει για όλα αυτά “πεντακόσιες φορές” και πολύ ξεκάθαρα και πρόσθεσε ότι ίσως ποτέ άλλοτε υπουργός Οικονομικών δεν έχει μιλήσει τόσο καθαρά.

Ερωτηθείς για τη ΝΔ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στο μέτρο που ο κ. Σαμαράς κάνει στροφή για την σωτηρία της χώρας, καταλαβαίνω ότι πρέπει να την δικαιολογήσει, αλλά πράττει άριστα και είμαι μαζί του και όχι με όσους αντιδρούν.

Και εδώ έρχεται να τεθεί το εξής ερώτημα προς τον κ. Βενιζέλο: “Ποιός ακριβώς πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να μην χάσουμε τα λεφτά; Οι πολίτες που παρακολουθούν το θέατρο υποκρισίας και παραλόγου τα τελευταία 24ωρα; Οι δημοσιογράφοι; Οι οποίοι με αγωνία αναζητούν την αλήθεια αλλά και τις προθέσεις των πολιτικών για να μην εκτεθουν και παραπληροφορήσουν; “

Κάποιοι άλλοι πρέπει να τελειώνουν μάλλον κ. Βενιζέλο. Ακόμα κι αν δεν το θέλουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με ποιόν ήπιε καφέ το μεσημεράκι ο πρωθυπουργός στον Εθνικό Κήπο;

Άρχισαν να παραιτούνται οι υπουργοί – Ακυβέρνητη ακόμα η χώρα – Όλα δείχνουν τον Λ. Παπαδήμο αλλά ακόμα η επίσημη ανακοίνωση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε