Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο άσφαιρος κανονιοβολισμός στην υπαλληλική κωμόπολη της Βουλής!

Ο άσφαιρος κανονιοβολισμός στην υπαλληλική κωμόπολη της Βουλής!

Μέσα από μια ακολουθία θλιβερών σκηνών και παραστάσεων ολοκληρώθηκε τη νύχτα στη Βουλή ,ο σχεδιασμός και η έγκριση του νέου κοινωνικού χάρτη.

Στην προοπτική των προσεχών μηνών και χρόνων ο χάρτης περιλαμβάνει εκτάσεις κοινωνικής έρημου οπου θα είναι αδιάφορο ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει και περιοχές με χαρακτηριστικά ζούγκλας , όπου όλοι θα ελέγχουν όλους και τελικά κανείς κανέναν .

Ακόμη η ψηφοφορία ορίζει , μια καινούργια ανθρωπογεωγραφία όπου οι πληθυσμοί της φτώχειας και της εξαθλίωσης θα σπαράσσονται ενώ οι τακτοποιημένοι θα κοιτούν ασφαλισμένοι πίσω από τείχη και ιδιωτικούς στρατούς .

Η έγκριση δόθηκε κοντά στο όριο των απολύτως απαιτουμένων ψήφων , γεγονός που θα δίνει διαρκώς ερείσματα για έντονη αμφισβήτηση των αποφάσεων . Προδιαγράφει την αποσύνθεση μεγάλου τμήματος της κοινωνίας και πιο εκτεταμένη διάρρηξη των αρμών της κοινωνικής συνοχής . Τόσο εκτεταμένης και ρευστής όπως ο καυτός χυλός .

Αυτές οι προοπτικές εδραίωσης των συνθηκών διαρκούς χρεοκοπίας που θα προσβάλλει την κοινωνία σαν χρόνια νόσος ξεθώριασαν και διασκεδάστηκαν δεόντως,από τον επικοινωνιακό κανονιοβολισμό της τροπολογίας για την ένταξη των υπαλλήλων της Βουλής στο ενιαίο δημοσιουπαλληλικό μισθολόγιο .

Αυτή η κωμόπολη της κρατικοδίαιτης αφρόκρεμας , όπως και άλλες της λογικής χρυσοπλήρωνε διαίρει και βασίλευε , έπρεπε πρώτες να πληρώσουν τις ρήτρες της κοινωνικής ανακούφισης . Και όχι να γίνεται λόγος και να τίθεται ζήτημα για την διάσωση από τις περικοπές των συντάξεων που λαμβάνουν άνθρωποι με ολική αναπηρία!

Αλλά ατυχώς χρησιμοποιήθηκε αυτή η ελίτ της δημόσιας μισθοδοσίας δήθεν σαν την θυσία της Ιφιγένειας, που και την γλύτωσε και τα μέτρα σάλπαραν . Δεν είναι δυνατόν να την πάτησαν έξυπνοι άνθρωποι φέρνοντας μια τροπολογία αντισυνταγματική , δεν μπορεί να δίνεις σε κάποιον να σου κρατά το όπλο μέχρι να τον δέσεις .

Συνεπώς μακριά από οποιαδήποτε διάθεση ανάπτυξης θεωριών συνωμοσίας η κυβέρνηση προσπάθησε να εκθέσει στο πανελλήνιο την υπαλληλική ελίτ της βουλής και όσα κόμματα τσιμπούσαν στη θεατρικότητα μιας τυπικά άκυρης τροπολογίας , αλλά τελικά εκτέθηκε η ίδια . Μη φροντίζοντας προηγουμένως να βρει τρόπους για την παράκαμψη νομικών και συνταγματικών σκοπέλων που κατοχυρώνουν προνόμια. Και που δυστυχώς ξεκινούν από το ναό της Δημοκρατίας και επεκτείνονται στους ναούς των εκκλησιών ως τις παράγκες του ποδοσφαίρου .

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε