Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Ο κ. Ρέσλερ δεν είναι καλή παρέα και τον απέφυγα»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Η ψηφοθηρία και η δημαγωγία δεν είναι όπως φαίνεται ελληνικό ελάττωμα» το μήνυμα του Θεόδωρου Πάγκαλου στον αντικαγκελάριο της Γερμανίας.

Οι κατηγορίες και τα όσα προσβλητικά είπε ο Φίλιπ Ρέσλερ εις βάρος του Έλληνα υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν έμειναν αναπάντητα ούτε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ούτε και από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Όταν προ καιρού επισκέφτηκε την Αθήνα, μου είχε ζητήσει ραντεβού. Απάντησα τότε ότι αφού θα δει τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Χρυσοχοΐδη και δε βλέπω κανένα λόγο να συναντηθούμε για λόγους κοινωνικούς. Δεν τον δέχτηκα. Όπως ξέρετε είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και μου αρέσει η καλή παρέα. Αλλά καλή παρέα δεν ήταν με βάση όσα είχε πει ως εκείνη τη στιγμή», είπε ο κ. Πάγκαλος.

«Καλά θα κάνει ο κ. Ρέσλερ να βρει άλλους τρόπους για να αποκτήσει ψήφους και επιρροή στον γερμανικό λαό. Η ψηφοθηρία και η δημαγωγία δεν είναι όπως φαίνεται ελληνικό ελάττωμα, μόνο, αλλά υπάρχει και σε άλλα κοινοβούλια. Να βρει άλλους τρόπους για ψήφους, αντί να καλλιεργεί μύθους τέτοιου τύπου και ξεπερασμένους από την εποχή», πρόσθεσε.

«Ο “Βιετναμέζος” αντιπρόεδρος της Γερμανίας προσέβαλε χυδαιότατα τον κ. Χρυσοχοΐδη. Δεν μπορούν να μας λένε ακαμάτηδες και τεμπέληδες και να μην αντιδρούμε» ήταν η αντίδραση του Γιώργου Καρατζαφέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιόν υπουργό ειρωνεύτηκε ο Ρέσλερ και τι απάντηση πήρε – BINTEO

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε