Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο κ.Τσίπρας είναι έρμαιο των φυλών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Τσίπρας είναι έρμαιο των φυλών του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι τώρα δικαιώνεται αφού τόσο καιρό δεν τον άκουγε κανείς όταν μιλούσε για ανάπτυξη. “Μίλαγα για ανάπτυξη σε τοίχους, δεν άκουγε κανένας. Σιγά σιγά το κλίμα αλλάζει”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Σαμαράς είπε ότι δεν πρέπει να επιβληθούν άλλοι φόροι και άλλες μειώσεις μισθών και απολύσεις και τόνισε ότι επενδύσεις δεν θα έρθουν χωρίς το ευρώ.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι έρμαιο των φυλών του ΣΥΡΙΖΑ. “Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει έξω από το ΝΑΤΟ. Τότε ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί μας;”, είπε χαρακτηριστικά. “Αν κουνηθεί η Τουρκία, πως θα μιλά ο κύριος Τσίπρας εκτός του ΝΑΤΟ; Η ΑΟΖ είναι μεγάλη εθνική υποχρέωση”, είπε.

Και συνέχισε: “Ο κύριος Τσίπρας έδειξε μια αλαζονεία, δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Ο κύριος Τσίπρας κατεδαφίζει συμμαχίες την ώρα που εμείς τις χτίζουμε. Μιλάμε για αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα με τη βοήθεια μιας Ευρώπης που αλλάζει.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεμάτο ψέμματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Είναι ηλίθιο και τρέλα!

«Ψηφίστε “λογικά” και κάντε όσα υποσχεθήκατε» – Ξεκάθαρο το ευρωπαϊκό μήνυμα προς την Αθήνα – Στήριξη από Ολάντ: Η Ελλάδα δε φεύγει από το ευρώ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε