Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο κ. Τσίπρας ταξίδεψε business class στη Νεα Υόρκη!

Ο κ. Τσίπρας ταξίδεψε business class στη Νεα Υόρκη!

Ένα υπερατλαντικό ταξίδι είναι αν μη τι άλλο κουραστικό. Όμως, απ’ ότι φαίνεται τα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κούρασαν τον κ. Αλέξη Τσίπρα και έτσι επέλεξε την άνεση της πρώτης θέσης για το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Την είδηση αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν για το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ πρώτη θέση με όλες τις ανέσεις που παρέχει, στις πτήσεις, όχι μόνον στις υπερατλαντικές, αλλά και στις ευρωπαϊκές.

«Οι επιβάτες της Aegean για τη Φρανκφούρτη έμειναν έκπληκτοι όταν στο αεροσκάφος επιβιβάσθηκαν βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ο κ. Τσίπρας με τους συνεργάτες του, που πήγαινε μέσω Φρανκφούρτης στη Νέα Υόρκη», αναφέρει η εφημερίδα.

Όλη η αποστολή των βουλευτών για το Συμβούλιο της Ευρώπης κάθησε στην οικονομική θέση, όπως οι ίδιοι οι βουλευτές. Μαζί τους και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας.

Ο κ. Τσίπρας ωστόσο, κάθησε στην πρώτη θέση μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς και με την κυρία Ρένα Δούρου αλλά έβαλε στην οικονομική θέση τους κκ. Δραγασάκη, Παπαδημούλη και Τατσόπουλου που πήγαιναν στο Στρασβούργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Βουλή Travel”: 5,5 εκατομμύρια ευρώ σε 4 χρόνια για τα ταξίδια των βουλευτών στο εξωτερικό!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε