Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο καιρός σήμερα στην Κόστα Ρίκα – Που θα μείνουν οι σοσιαλιστές

Λίγα λόγια για την εξωτική χώρα που είναι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες με αφορμή το ταξίδι του Γ.Παπανδρέου εκει για να προεδρεύσει στην υψίστης σημασίας για το μέλλον του πλανήτη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Η Κόστα Ρίκα (República de Costa Rica, Πλούσια Ακτή στα Ισπανικά) είναι μια χώρα της Κεντρικής Αμερικής, με έκταση 51,1km² και πληθυσμό κοντά στα 5 εκατομμύρια.

Συνορεύει βόρεια με την Νικαράγουα και νοτιοανατολικά με τον Παναμά, ενώ ανατολικά βρέχεται από την Καραϊβική, και νότια και δυτικά από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η χώρα χωρίζεται σε επτά διαμερίσματα. Πρωτεύουσα της χώρας είναι η πόλη Σαν Χοσέ.

Εκεί, στην πρωτεύουσα της χώρας, γίνεται η συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και είναι βεβαίως και ο Πρόεδρός της και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο καιρός είναι υποφερτός και θα φτάσει έως και τους 26 βαθμούς με λίγη συννεφιά.

Ο καιρός θα είναι έτσι μέχρι την Τετάρτη που ο κ. Παπανδρέου επιστρέφει από την εξωτική Κόστα Ρίκα…

Τα ποσοστά υγρασίας θα είναι στο 20%…

Το ξενοδοχείο…

Tο πεντάστερο ξενοδοχείο «Radisson Europa», διαθέτει συνεδριακό κέντρο και είναι φτιαγμένο στα πρότυπα του business and pleasure (δουλειά και απόλαυση).

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 210 δωμάτια και σουίτες προσφέροντας κάθε είδους πολυτελή υπηρεσία και άνεση καθιστώντας τη διαμονή των επισκεπτών στο Σαν Χοσέ μια μοναδική εμπειρία. Μεταξύ των άρτιων υποδομών του συμπεριλαμβάνονται πισίνες, αίθουσες άθλησης, γυμναστήρια, ενώ η κουζίνα του μπορεί να ικανοποιήσει απαιτητικούς ουρανίσκους με εκλεκτά εδέσματα, από αστακό μέχρι σούσι.

Το «Radisson» αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών της Κόστα Ρίκα, αφού προσφέρει πολυτελές σέρβις σε καλές τιμές για την κατηγορία του (140 έως 195 δολάρια στοιχίζει η διανυκτέρευση στα δωμάτια, ενώ οι σουίτες του αγγίζουν τα 270 δολάρια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελλάδα ”κουρεύεται” ο Γ.Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα

Ζωντανό το όνειρο της μπανανίας -Στην Κόστα Ρίκα ο Γ.Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε