Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο μπουρλοτιέρης Γιάνης Βαρουφάκης έβαλε φωτιά στα …τόπια

Ο μπουρλοτιέρης Γιάνης Βαρουφάκης έβαλε φωτιά στα …τόπια

Ο πολύπειρος, ο πανέξυπνος, ο ευφυής, ο ….γάτος Γιάνης Βαρουφάκης δεν ήταν παρά ένας υπερφίαλος (αυτό το ξέραμε και μόνο ο Τσίπρας δεν άκουγε μέχρι που κάποιο πρωί ξύπνησε και άστραψε φλασάκι σαν του εφευρέτη Κύρου), ένας ημιμαθής στα διεθνή οικονομικά, ακατάλληλος για διαπραγματευτής.

Τάδε εφη ο προηγούμενος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Θάνος Κατσάμπας που η πρώτη φορά Αριστερά αρνιόταν να τον ακούσει, καθώς όπως βλέπετε είχαν όλοι οι υπουργοί και οι σύμβουλοι τεράστια πείρα από τα τεκταινόμενα στους διαδρόμους και πίσω από τις κλειστές πόρτες του ΔΝΤ και των άλλων διεθνών οργανισμών.
Ο Θάνος Κατσάμπας λοιπόν χαρακτηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη “εντελώς ακατάλληλο για τον ρόλο που του ανέθεσε ο κ. Τσίπρας” και εξηγεί πως ήταν υπερφίαλος, ανταγωνιστικός και υποστήριζε πολιτικές, πρόσωπα και τακτικές που είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκε.
Γιάνη εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Μάλλον τα λέει γιατί σε ζηλεύει γιατί εσένα σε ξέρει όλη η υφήλιος, ενώ εκείνον ούτε ο …θυρωρός της πολυκατοικίας.
Γιάνη μην κωλώνεις. Προχώρα ακάθεκτος. Έχουμε ανάγκη από γέλιο…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε