Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Offshore… free για τους υπουργούς; ΝΔ κατά κυβέρνησης!

Offshore… free για τους υπουργούς; ΝΔ κατά κυβέρνησης!

Αυτοί που υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού στο όνομα του ήθους και της διαφάνειας, νομοθετούν να δικαιούνται οι βουλευτές να κατέχουν offshore, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας. 

Σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”, η κυβέρνηση με ύποπτη διατύπωση, άνοιξε «παραθυράκι» να μπορούν υπουργοί να κατέχουν offshore, κάτι που απαγορευόταν μέχρι τώρα για όλες τις εξωχώριες, αναφέρει η εφημερίδα. “Τώρα επιτρέπεται στις στις “συνεργάσιμες”, π.χ. Κέιμαν”.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους και του διχασμού του κ. Κυρίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ της αχρειότητας του κ. Πολάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ της φορολογικής σφαγής του κ. Τσακαλώτου, ο ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του λαϊκοεθνικιστικού  τυχοδιωκτισμού του κ. Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ της αυταπάτης, του ψέματος και της απάτης του κ. Τσίπρα μιλά απογυμνωμένος από κάθε επιχείρημα, από κάθε σοβαρότητα και κάθε αξιοπιστία.

Αυτοί που υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού στο όνομα του ήθους και της διαφάνειας, νομοθετούν να δικαιούνται οι βουλευτές να κατέχουν offshore. Είναι ντροπή τους. Προκαλούν την ελληνική κοινωνία, που δοκιμάζεται βάναυσα από το φορολογικό σοκ και την αποτυχημένη πολιτική τους. Οι πολίτες και η Νέα Δημοκρατία απαιτούμε να απολογηθούν αμέσως».  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε