Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι Γερμανοί δέχονται επιμήκυνση του χρόνου για την Ελλάδα

Οι Γερμανοί δέχονται επιμήκυνση του χρόνου για την Ελλάδα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.06.2012 | 10:17
Πρώτη δημοσίευση: 18.06.2012 | 10:17

Βαθειά ανάσα πήραν και οι Γερμανοί από το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, αλλάμ φαίνεται ότι πήραν και το μήνυμα καθώς πλέον όπως διεμήνυσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε είναι έτοιμοι να συζητήσουν το χρόνο ολοκλήρωσης των μεταρρυθμίσεων.

Ο Γερμανός υπουργός είπε στο Reuters πως ο χρόνος που χάθηκε λόγω ακυβερνησίας στην Ελλάδα δεν πρέπει να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό αναφέροντας χαρακτηριστικά:
“Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για το χρονοδιάγραμμα, καθώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις χαμένες εβδομάδες και δεν θέλουμε να υποφέρει ο κόσμος εξαιτίας αυτού του γεγονότος.”

Ωστόσο ο κ. Βεστερβέλε έμεινε πιστός στη γραμμή του Βερολίνου για ανάγκη τήρησης των όρων λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η ουσία των μεταρρυθμίσεων είναι αδιαπραγμάτευτη. Όποια κυβέρνηση συγκροτηθεί θα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με την Ευρώπη”.

Διαβάστε επίσης:
Και τώρα οι τρεις τους - Κυρίαρχος ο Σαμαράς αλλά ρυθμιστές Βενιζέλος, Κουβέλης - Κυβέρνηση εντός των επόμενων ωρών; - Ακούγονται ήδη ονόματα υπουργών

“Η ελληνική ψήφος είναι μεγάλο μήνυμα για την Ευρώπη”

''Γλιτώνει η Ελλάδα από μία χαοτική έξοδο''

Αποφύγαμε τα χειρότερα-Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι


   Διαδώστε αυτό το άρθρο