Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρώτο θέμα τα νέα μέτρα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [12/11]

Πρώτο θέμα τα νέα μέτρα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [12/11]

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016.  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Ακριβαίνουν καύσιμα, τσιγάρα, καφές, τηλέφωνα “. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Πρόβα νέων μέτρων”. 

ΕΘΝΟΣ: “Δικαστικός “κόφτης” στον νόμο Κατσέλη” “. EΣΤΙΑ: ” Ανατροπή υπέρ Siemens για C41 “.  Η ΑΥΓΗ: “Μήνυμα στήριξης από Ομπάμα “. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ” Ολες οι μπίζνες του Τράμπ “.  

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ” Οι φόροι μείωσαν τα έσοδα “. TA NEA: “Καληνύχτα και καλή τύχη “. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: ” Το plan Β’ του Grexit επιστρέφει “.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ” Η ” ελάφρυνση του χρέους” φέρνει νέα αντιλαϊκή συμγωνία! “.  Στο ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου: ” Μπλεγμένος ο Κυριάκος στα δίχτυα των βαρόνων “.

Kontranews: ” Με τις ευλογίες Τράμπ ο Ομπάμα φέρνει τη λύση για το χρέος “.  Espresso: “Ελενα μου χρωστάς 250.000 ευρώ”.

Οικονομικές εφημερίδες

ΑΓΟΡΑ: “Απολύσεις και στο Δημόσιο! “.  Η ΑΞΙΑ: ” Για τα μάτια της Λούκας “. ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ” Η Πειραιώς στο τιμόνι της MIG”.  ΚΕΦΑΛΑΙΟ: “Λύση τώρα ή ανατροπή για το ελληνικό χρέος “. Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : ” Διαπραγμάτευση σε δύο μέτωπα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε