Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι ειδήσεις σήμερα [20/10] στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.
Πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Ροζ και μαύρο για τα κανάλια”
Η εφημερίδα γράφει ότι “και κατεπείγουσα προκαταρκτική για την υποκλοπή της “ερωτικής αλληλογραφίας” αντιπροέδρου του ΣτΕ, που (υποτίθεται ότι) διατηρούσε ανάρμοστη σχέση με δικαστίνα”.

ΕΘΝΟΣ: “Οδηγός επιβίωσης για τα “μπλοκάκια””. Η εφημερίδα σημειώνει ότι “πώς διαμορφώνονται οι νέες εισφορές απο 1ης Ιανουαρίου 2017, ανάλογα με το εισόδημα, το πλήθος των εργοδοτών και τον χρόνο ασφάλισης”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Επικουρικές των 16 ευρώ στα ΑΤΜ!”. Η εφημερίδα γράφει ότι: “εκτός απο τη μείωση έως 53% απο 2 Νοεμβρίου ξεκινάει αναδρομικό κούρεμα 50 ευρώ το μήνα για την περίοδο Ιουνίου- Αυγούστου. Συνταξιούχος ΙΚΑ έπαιρνε 135,6 ευρώ με τη μείωση έπεσε στα 66,8 ευρώ και μετά την αναδρομική παρακράτηση θα λάβει 16,8 ευρώ”.

Η ΑΥΓΗ: “Νάρκη απο Ν.Δ. στους θεσμούς”. Σύμφωνα με την εφημερίδα : “σε ακραίες κινήσεις για τον θεσμικό της ρόλο ως αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφεύγει η ΝΔ σε μια ύστατη προσπάθεια να στηρίξει το  καθεστώς ανομίας που μαζί με το ΠΑΣΟΚ επέβαλε στον τηλεοπτικό χώρο επί δεκαετίες, αλλά και να διατηρήσει -έστω και για λίγο- ζωντανές τις ελπίδες της για κάποιο “ατύχημα” της κυβέρνησης.”

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Κατάσταση πολιορκίας”. Η εφημερίδα γράφει ότι: “την προσεχή Δευτέρα και Τετάρτη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του “νόμου Παππά”. Πώς οι σφοδρές αντιδράσεις για τα άθλια δημοσιεύματα σε βάρος δικαστικού οδήγησαν σε πολιτική αντιπαράθεση”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Σε θέση άμυνας η κυβέρνηση”. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: “σε θέση άμυνας έχει περιέλθει η κυβέρνηση όσον αφορά το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις την ωθούν σε αναδίπλωση και στάση αναμονής”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “Σκληρός πόλεμος μονοπωλιακών ομίλων”. Η εφημερίδα γράφει ότι “οξύνεται ο δικομματικός καβγάς μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες”.

ΤΑ ΝΕΑ: “Η κυβέρνηση μπροστά σε μαύρη τρύπα”. Η εφημερίδα σημειώνει ότι “αναδίπλωση στο Μαξίμου για τα ραδιοτηλεοπτικά καθώς ο Πρωθυπουργός απέφυγε τελικά τη Βουλή και πέταξε νωρίτερα για Βρυξέλλες”.

Οικονομικές εφημερίδες
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Η γενιά των 300 ευρώ”. Η εφημερίδα σημειώνει ότι “ολική ανατροπή στην αγορά εργασίας δείχνουν τα στοιχεία. Έξι στις δέκα προσλήψεις εργαζομένων αφορά σε μερική και εκ περιτροπής απασχόληση”.

Η ΝΑΥΤΕΡΜΠΟΡΙΚΗ: “Θηλιά 33,6 δισ. στα Ταμεία”. Η εφημερίδα γράφει ότι “στο ιλιγγιώδες ποσό των 33,6 δισ. ευρώ ανέρχεται το σύνολο των οφειλών απο ασφαλιστικές εισφορές σε όλα τα Ταμεία της χώρας”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε