Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Οι κόκκινες γραμμές έγιναν κόκκινες κορδέλες!"

`Οι κόκκινες γραμμές έγιναν κόκκινες κορδέλες!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.02.2012 | 10:37
Πρώτη δημοσίευση: 06.02.2012 | 10:32

Με αυτή την φράση ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κ. Β. Κορκίδης εξέφρασε την απογοήτευση του εμπορικού κόσμου για την στάση των πολιτικών αρχηγών στην σύσκεψη της Κυριακής.

Ο επικεφαλής της ΕΣΕΕ δήλωσε πως με μεγάλη αγωνία ο εμπορικός κόσμος παρακολουθεί τις διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών με την κυβέρνηση, συναισθανόμενος τη κρισιμότητα των στιγμών για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο ίδιος τόνισε πως η ΕΣΕΕ παραμένει σταθερή στις θέσεις για διατήρηση του κατώτατου μισθού, όπως έχει συμφωνηθεί στην ΕΓΣΣΕ, στην διατήρηση του θεσμού των κλαδικών συμβάσεων, τον 13ο και 14ο μισθό και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παλιότερων γενεών.

«Ως κοινωνικοί εταίροι νοιώθουμε ηττημένοι, αφού οι κόκκινες γραμμές κατέληξαν κόκκινες κορδέλες. Η μείωση του κατώτατου μισθού ισοδυναμεί με κούρεμα 13ου και 14ου μισθού, ενώ κρύβει παγίδες για το σύνολο των αμοιβών του ιδιωτικού τομέα. Ως εκπρόσωποι του εμπορίου δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη των επιχειρήσεών μας και για το επίπεδο διαβίωσης του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Κορκίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με 24ωρη απεργία απαντούν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ   Διαδώστε αυτό το άρθρο