Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι οικονομικοί εισαγγελείς ζητούν τα πρακτικά της Προανακριτικής

Οι οικονομικοί εισαγγελείς ζητούν τα πρακτικά της Προανακριτικής
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.02.2013 | 20:24
Πρώτη δημοσίευση: 27.02.2013 | 20:24

Τρεις μαρτυρικές καταθέσεις ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ ζητούν οι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης που βρίσκονται προ της ολοκλήρωσης της δικής τους έρευνας για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων στην υπόθεση.

Οι δύο εισαγγελείς που ερευνούν αν προκύπτουν ευθύνες κρατικών υπαλλήλων για τον τρόπο διαχείρισης του επίμαχου υλικού της λίστας καταθετών στην τράπεζα HSBC Γενεύης, ζήτησαν από την Βουλή τις καταθέσεις των Ηλ. Πλασκοβίτη πρώην γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Αν. Μπάνου νομικού συμβούλου του πρώην υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Χρ. Αθανασίου υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελείς θέλουν να ενημερωθούν για όσα κατέθεσαν στην Βουλή οι τρεις μάρτυρες καθώς θεωρούν ότι στην Επιτροπή ήταν πιο λεπτομερείς από ότι όταν κατέθεσαν ενώπιόν τους.

Έτσι αφού λάβουν και μελετήσουν τις καταθέσεις από τη Βουλή, θα κρίνουν αν θα απαιτηθεί να τους καλέσουν σε νέα κατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο πρώην συνεργάτιδες Παπακωνσταντίνου: Δεν ξέραμε τίποτα για τη λίστα

Τέσσερις άνοιξαν και "διάβασαν" το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: "Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλάει"   Διαδώστε αυτό το άρθρο