Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι πρώτες εκτιμήσεις των κομμάτων

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία συμφωνούν ότι -κατά πάσα πιθανότητα- ο Γιάννης Σγουρός κέρδισε την περιφέρεια Αττικής και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκείνη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Ιπποκράτους θεωρούν σίγουρες πέντε περιφέρειες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει, εκτός από την Αττική, την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Στερεάς και των Ιονίων Νήσων. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «βλέπουν» μάχη στην Πελοπόννησο και το Βόρειο Αιγαίο.

Όσον αφορά στους δήμους, εκτιμούν ότι η μάχη Κακλαμάνη-Καμίνη στην Αθήνα, Γκιουλέκα-Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και Μιχαλολιάκου-Μίχα στον Πειραιά θα είναι ντέρμπι για γερά νεύρα.

Στη Ρηγίλλης τώρα, το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «κλειδώσει» τέσσερις περιφέρειες, την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Συμφωνούν με την Ιπποκράτους, επίσης, ότι οι Περιφέρειες της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου θα είναι ντέρμπι.

Μάχη ψήφο με ψήφο θεωρούν ότι θα εξελιχθεί η διαδικασία στο Δήμο της Αθήνας, εκτιμούν ότι θα είναι… ντέρμπι αλλά είναι αισιόδοξοι ότι ο Κώστας Γκιουλέκας θα επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ πιο κοντά στη νίκη θεωρούν ότι βρίσκεται ο υποψήφιος της ΝΔ στον Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε