Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οικουμενική των.. υπουργών Υγείας – Συναντήθηκαν με τον Α. Λοβέρδο

Τους προκατόχους του προσκάλεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνάντηση στην αίθουσα του Κέντρου Επιχειρήσεων του υπουργείου Υγείας στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ακινήτων της Λεωφόρου Κηφισίας.

Κάποιοι από αυτούς δεν θυμόμαστε οτι έχουν περάσει από το συγκεκριμένο υπουργείο. Είναι 26 τον αριθμό από τα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Μακροβιότερος ο Σπυρίδων Δοξιάδης – επί διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή – που έχει το ρεκόρ με τέσσερα χρόνια και θεωρείται από τους γραφειοκράτες της Υγείας ο καλύτερος υπουργός που πέρασε. Ακολουθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τρία χρόνια και οκτώ μήνες. Και έπεται ο Γιώργος Γεννηματάς με τρία χρόνια. Με την ευκαιρία, να πούμε ότι ο μέσος όρος παραμονής στο Υγείας είναι 8 με 12 μήνες. Εύλογα τα συμπεράσματα.

Οπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, η ιδέα μιας οικουμενικής συνάντησης υπουργών Υγείας προέκυψε από κουβέντα Αβραμόπουλου – Λοβέρδου.

Η αρχική ιδέα του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν να γίνει η συνάντηση βράδυ σε κάποιο εστιατόριο. Τον απέτρεψε όμως ο Δημήτρης Σιούφας που του πρότεινε να τα πουν πρωί στο υπουργείο.

Ποιοι πήγαν

Παρασκευάς Αυγερινός, Γιάννης Φλώρος,Απόστολος Κακλαμάνης,Μαριέττα Γιαννάκου, Γιώργος Σούρλας,Δημήτρης Σιούφας,Δημήτρης Κρεμαστινός, Αναστάσης Πεπονής,Κώστας Γείτονας,Λάμπρος Παπαδήμας, Κώστας Στεφανής,Νικήτας Κακλαμάνης,Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Μιλτιάδης Εβερτ.

Τους υποδέχθηκε ο κ. Λοβέρδος με τον υφυπουργό του Μιχάλη Τιμοσίδη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε