Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Όλα τα φώτα στην ΔΕΘ – Σε κλοιό χιλιάδων διαδηλωτών η Θεσσαλονίκη

– Πάνω από 10 συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην συμπρωτεύουσα
– Ο πρωθυπουργός θα περιορίσει στο ελάχιστο τις εμφανίσεις του – Αποδοκιμάστηκε την Παρασκευή
– Τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη είναι πρωτοφανή λόγω του θερμού κλίματος
– Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των διαδηλώσεων
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ NEWSIT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

Υπό πολιορκία βρίσκεται η Θεσσαλονίκη με δεκάδες διαδηλώσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο και τις αστυνομικές αρχές να έχουν μετατρέψει τη συμπρωτεύουσα σε τεράστιο φρούριο.

Υπό το φόβο της κοινωνικής οργής ακόμα και η περίφημη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές, καθώς η κυβέρνηση υπό το φόβο των αποδοκιμασίων θα περιορίσει στο ελάχιστο τις εμφανίσεις της.

Μέχρι και ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει ούτε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ και ούτε την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει, ενώ η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου θα δοθεί τελικά στην Γ Αποθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ

Και αυτή η απόφαση φαίνεται σοφή τελικά, αφού μόνο στην πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, οι πολίτες άρχισαν να γιουχάρουν τον πρωθυπουργό και παραλίγο να υπάρξουν επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑΣ

Το NewsIt με τον απεσταλμένο του Λάμπρο Χαβέλα θα σας μεταδίσει λεπτό προς λεπτό όλες τις συγκεντρώσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο, αλλά και το πολιτικό παρασκήνιο στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Η αρχή των συγκεντρώσεων έγινε την Παρασκευή με τους αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες αλλά και τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ να συγκεντρώνονται σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία να πραγματοποιούν πορεία προς το παλιό υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το NewsIt συγκέντρωσε όλο το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, με τη Θεσσαλονίκη να αναμένεται να “γονατίσει’ καθώς υπολογίζονται περισσότερες από δέκα συγκεντρώσεις, οι οποίες μάλιστα πρόκειται να ενωθούν και να ακολουθήσει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όλη αυτή η αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος σε όλη την συμπρωτεύουσα και για αυτό η Τροχαία έχει λάβει μέτρα σε όλη την περιφέρεια της πόλης, ενώ η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός πολέμου, καθώς η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ φοβάται σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που αφήνουν κάτι τέτοιο να διαρρεύσει, για σοβαρά επεισόδια, προκειμένου ο κόσμος να αποφύγει να κατέβει στους δρόμους και να διαμαρτυρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ

Δυστυχώς ο καιρός θα είναι σύμμαχος των διαδηλωτών μιας και θα είναι αίθριος και μόνο λίγα σύννεφα θα αναπτυχθούν στα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε