Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Βγάλτε με μια φωτογραφία με τα αγόρια μου”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ντυμένη στα λευκά και με… περιπαικτική διάθεση εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Όπως… συνηθίζει, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και φυσικά των φωτογράφων.

Η σημερινή ενδυματολογική επιλογή της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν ένα λιτό, λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύαζε με ένα επίσης λιτό χρυσό κολιέ. Για μία ακόμη φορά τράβηξε τα βλέμματα η βουλευτής της ΝΔ, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τα… πειράγματά της στους φωτορεπόρτερ.

Βγάλετε μια φωτογραφία με τα αγόρια μου…” είπε… περιπαικτικά προς τους φωτογράφους η Όλγα Κεφαλογιάννη προσερχόμενη στην Βουλή.

Οι τέσσερις «σωματοφύλακες» που συνόδευαν την βουλευτή της ΝΔ, ήταν οι συνάδελφοί της που και αυτοί εκείνη την στιγμή τυχαία προσέρχονταν, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου και Βασίλης Κικίλιας.

Με τον τελευταίο, μάλιστα, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αποχώρησε από την Βουλή… αλα ματσέτα και όπως ακούσαμε αυτά που σχολίαζαν ήταν τα γαλάζια εσωκομματικά…

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε