Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομπάμα: Επανεμφανίστηκε η βέρα! Έπεσε… κατσάδα από τη Μισέλ; [pics]

Φωτογραφίες από Reuters
Φωτογραφίες από Reuters

Εδώ η βέρα, εκεί η βέρα, να’ τη η βέρα! Οι χρήστες των social media πρόλαβαν ακόμη και να… χωρίσουν τον Μπαράκ από τη Μισέλ Ομπάμα, με αφορμή τη βέρα του αμερικανού Προέδρου που μία βρισκόταν στη θέση της και μία όχι!

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήρθε, είδε και… απήλθε! Η (σχεδόν) διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και ο αμερικανός πρόεδρος αναχώρησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης με προορισμό τη Γερμανία.

Όλα αυτά στο τελευταίο του υπερατλαντικό ταξίδι ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο συμπεριελάμβανε και τη χώρα μας.

Το πόσο θα επηρεάσει την κατάσταση στο ζήτημα του χρέους, κάτι στο οποίο βασίζει πολλά ο ΑΛέξης Τσίπρας, θα το δείξει η ιστορία.

Μέχρι να γίνει αυτό, πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται με τα επουσιώδη και “πιπεράτα” κομμάτια της εν λόγω επίσκεψης. Ένα από αυτά ήταν και η βέρα του Πλανητάρχη, με τα σχόλια στα social media να είναι χιλιάδες!

Γιατί; Διότι ο Μπαράκ Ομπάμα βγήκε χθες, Τρίτη, περίπου στις 10:40 το πρωί, από το Air Force One και φορούσε τη βέρα του στο αριστερό του χέρι.

Στις επόμενες -χρονικά- φωτογραφίες όμως, από τις επίσημες συναντήσεις του με Προκόπη Παυλόπουλο και Αλέξη Τσίπρα η βέρα… εξαφανίστηκε!

Τι ήταν να το κάνει; Μέχρι και για… διαζύγιο με τη Μισέλ Ομπάμα μίλησαν κάποιοι κακοήθεις, οι οποίο… επανήλθαν και πια μιλούν για την… πατροπαράδοτη “παντόφλα” της συζύγου, αφού σήμερα η βέρα του επανεμφανίστηκε στο χέρι του Πλανητάρχη!

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Reuters

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε