Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Onalert: Απίστευτη επίθεση Πάγκαλου στους ένστολους

Onalert: Απίστευτη επίθεση Πάγκαλου στους ένστολους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.10.2010 | 14:13
Πρώτη δημοσίευση: 31.10.2010 | 13:58

Σοκ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προκαλεσε δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Πάγκαλος είπε ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι “το πιο αντιπαραγωγικό τμήμα του ελληνικού λαού”, όπως μεταφέρει το site onalert.gr.

Σύμφωνα με το onalert η κόντρα του Θεόδωρου Πάγκαλο με τους ένστολους έχει τις ρίζες της στην εποχή των Ιμίων, καθώς θεωρούσε πως για την ατυχή κατάληξη του επεισοδίου ευθύνονταν αποκλειστικά οι στρατιωτικοί και φέρεται να έχει υποστηρίξει πως μερικοί καλοί διπλωμάτες είναι χρησιμότεροι από ένα στρατιωτικό σύνταγμα. Είναι γνωστή άλλωστε η σφοδρή του κόντρα με τον ναύαρχο Λυμπέρη.

Οι δηλώσεις Πάγκαλου έρχονται σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία και οι αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν μπει επίσης στη μέγκενη των περικοπών και που το Μετοχικό Ταμείο του Στρατού πνέει τα λοίσθια, πράγμα που προξενεί αλγεινή εντύπωση στους ενόπλους που νοιώθουν να βάλλονται πανταχόθεν.   Διαδώστε αυτό το άρθρο