Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ώρα του Πρωθυπουργού με το σεις και με το σας

Ώρα του Πρωθυπουργού με το σεις και με το σας

Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε ο κ. Παπαδήμος στις ερωτήσεις στην Ώρα του πρωθυπουργού, ήταν τόσο χαμηλών τόνων που παρέσυρε τους δυο πολιτικούς αρχηγούς ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σε ΜΗ αντιπαράθεση.

Οι δυο ερωτήσεις στις οποίες απάντησε προσφέρονταν για γερή κόντρα. Για το χαράτσι της ΔΕΗ η μια και για την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου η άλλη.

Εμπειροι κοινοβουλευτικοί συντάκτες που έχουν δει πολλούς πρωθυπουργούς να ανεβαίνουν στο βήμα και να απαντούν σε τέτοια καυτά θεματα ήταν έτοιμοι να σημειώσουν τα σημεία αντιπαράθεσης για να τα στείλουν στα Μέσα που εργάζονται.

Μάταια όμως! Οι τίτλοι “Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή” ή “Άγρια κόντρα Παπαδήμου με Παπαρήγα ή Τσίπρα” ήταν άκυροι.

Ο κ. Παπαδήμος, ανέβηκε στο βήμα και είπε πράγματα τα οποία θα μπορούσαν στ’ αλήθεια να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με την κα Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα, όμως ο τόνος της φωνής του δεν τους άφησε περιθώρια.

Κάλυψε τον Θ. Πάγκαλο για τους μ…κες, είπε ότι το χαράτσι είναι λάθος αλλά τι να κάνουμε πρέπει να το πληρώσουμε, αλλά όπως θα διαπιστώσετε, έτσι όπως τα είπε δεν γινόταν να ακολουθήσει καμία κόντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάλυψε τον Θ. Πάγκαλο που μίλησε για “μαλ…κες” ο Λ. Παπαδήμος

Παπαδήμος: δεν είναι σωστό να κόβεται το ρεύμα, αλλά…

Κοροϊδία! Ελάχιστοι θα εξαιρεθούν από το χαράτσι της ΔΕΗ – Γολγοθά θα ανέβουν όσοι θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν – Όλη η εγκύκλιος!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε