Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ωραία τα είπα”΄σκέφτηκε και αυτοχειροκροτήθηκε

“Ωραία τα είπα”΄σκέφτηκε και αυτοχειροκροτήθηκε

Η χθεσινή νύχτα με τις εκτροπές στα εργασιακά είχαν προκαλέσει μεγάλες εντάσεις και όλα αυτά θα μπορούσαν να ηρεμήσουν με ένα θερμό χειροκρότημα.

Το βράδυ της Τρίτης μετά το βέτο Κουβέλη για τα εργασιακά, ο πρωθυπουργός έσπευσε να κάνει μία δήλωση όπου μίλησε για την κρισιμότητα της κατάστασης και για τους τολμηρούς που θα σώσουν την Ελλάδα.

Ως συνήθως η δήλωση του πρωθυπουργού δεν ήταν ζωντανή αλλά βιντεοσκοπημένη, όπως άλλωστε συνηθίζει πάντα ο πρωθυπουργός.

Έτσι, αφού βιντεοσκόπησε τη δήλωσή του, επέστρεψε στο εντευκτήριο της Βουλής, όπου εκεί τον περίμεναν πολλοί από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τους οποίους και ενημέρωνε για την κρισιμότητα της εποχής και των μέτρων.

Φυσικά, οι τηλεοράσεις ήταν ανοιχτές και όταν ξεκίνησε η μετάδοση της δήλωσης από όλα τα κανάλια, στο εντευκτήριο επικράτησε σιγή και όλοι παρακολουθούσαν τη δήλωση του πρωθυπουργού. Ως ήταν αναμενόμενο και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παρακολουθούσε τον εαυτό του.

Το αστείο της πολιτικής όμως ήρθε με το τέλος της δήλωσης. Όλοι οι βουλευτές έσπευσαν να χειροκροτήσουν στο εντευκτήριο τον πρωθυπουργό για την ομιλία του. Αλλά μεταξύ αυτών που χειροκρότησαν ήταν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έτσι μάλλον επιβράβευσε τον εαυτό του για όσα είπε.

Τα σχόλια δικά σας!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε