Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οργή Λοβέρδου για την αδυναμία των κομμάτων να εκδώσουν κοινό πόρισμα

Οργή Λοβέρδου για την αδυναμία των κομμάτων να εκδώσουν κοινό πόρισμα

Οργισμένα αντέδρασε ο υπουργός Απασχολησης Ανδρέας Λοβέρδος για την αδυναμία των κομμάτων

να καταλήξουν σε ένα κοινό πόρισμα στην εξεταστική για το Βατοπέδι.

“Χθες το βράδυ άκουσα ότι μια εξεταστική θα καταλήξει σε 5 χωριστά πορίσματα και αναρωτιέμαι: αν είναι 5 χωριστά, πως θα έρθει ένα από αυτά στην Ολομέλεια, για να πάμε σε Προκαταρκτική. Πώς θα δουλέψει έτσι; Με 5 χωριστές γνώμες; 

Και συνέχισε : “Θα έρθουν εδώ 5 πορίσματα; Βγάζουμε τα μάτια μας. Δικαιοσύνη και χρειαζόμαστε και όχι κομματοκρατία”.

Απαντώντας ο Κώστας Μαρκόπουλος εκ μέρους της ΝΔ επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Εξεταστικής, Σήφη Βαλυράκη για στοχοποίηση του ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού.
 
Θυμίζουμε οτι στην εξασέλιδη  επιστολή που έστειλε χθες ο Πρόεδρος της εξεταστικής Σήφης Βαλυράκης προς τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ Ρούσσο – Παπαδάκη καταγγέλλει ότι ο πρώην ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός από πρόθεση προέβη σε συγκριμένες κινήσεις προκειμένου να μη λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη εμπλεκόμενα πρόσωπα για όλες τις πράξεις που τέλεσαν.

Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ οτι για να δημιουργήσει κλίμα, φωστήρες καναλιών, παπαγαλάκια και παραμυθατζήδες, διαρρέουν στοιχεία.

“Πάτε να ποινικοποιήσετε την πολιτική ζωή. Για να ακυρωθεί η αντιπολιτευτική φωνή της ΝΔ που ήταν στην κυβέρνηση πριν. Να μην χρησιμοποιείτε την δικαιοσύνη, όπως σας βολεύει”, είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Πέντε κόμματα … πέντε διαφορετικά πορίσματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε