Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οργή Παπουτσή για τις παρελάσεις – Μίλησε για φασίζουσες μειοψηφίες

Όσοι καλλιεργούν και καλύπτουν πολιτικά αυτά τα φαινόμενα, έχουν βαρύτατες ευθύνες. Το αυγό του φιδιού επωάζεται στα χέρια τους», αναφέρει η δήλωση του κ.Παπουτσή.

“Το αυγό του φιδιού επωάζεται στα χέρια” όσων καλλιεργούν και καλύπτουν τα έκτροπα, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, για τα σημερινά γεγονότα κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα.

«Την ημέρα μνήμης και σεβασμού των ηρώων που έπεσαν για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, ορισμένοι, ελάχιστοι, με μειωμένη κοινωνική και πολιτική υπευθυνότητα, επέλεξαν να οργανώσουν τη δράση και τις πράξεις τους επιχειρώντας την ταπείνωση των θεσμών, του Έθνους και του λαού”, σημειώνει ο κ.Παπουτσής και προσθέτει: ” Φασίζουσες μειοψηφίες επέλεξαν τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό, να επιβάλλουν με τη βία την παρουσία τους.

Επέλεξαν να σπείρουν το διχασμό σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ η ενότητα του λαού. Επέλεξαν να προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος. Τον Κάρολο Παπούλια, μία προσωπικότητα, που σε ολόκληρη τη ζωή του ταυτίστηκε πάντοτε με τους αγώνες του λαού για ελευθερία, δημοκρατία, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Και, κάποιοι εξ αυτών τελικά, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους γιατί απεφεύχθη η γενικευμένη σύγκρουση και το αιματοκύλισμα από την ψύχραιμη στάση των αστυνομικών δυνάμεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξύλο και αποδοκιμασίες κατά πολιτικών στις παρελάσεις – Οργή Κ.Παπούλια που αποχώρησε από τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Αυγά, μαύρα περιβραχιόνια και ένταση στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα

Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα: Αυγά, ξύλο και απρόοπτα!

Τρίκαλα:Γρονθοκόπησαν τον βουλευτή Χ.Μαγκούφη – Δείτε φωτό και βίντεο!

Αρκαδία: Φυγάδευσαν τον υπ.Δικαιοσύνης για να μην πέσει στα χέρια διαδηλωτών-Δείτε βίντεο!

Πειραιάς: Γιουχαϊσματα κατά πολιτικών – Πολίτες καλούσαν τους μαθητές να στρέψουν αλλού το βλέμμα
 

Λαμία:Έβριζαν τους επισήμους μέχρι και οι μαθητές που έκαναν παρέλαση

Κρήτη: Τους πήραν με τα αυγά στην παρέλαση – Δείτε το βίντεο!
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε