Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οργή Βελόπουλου για Μπουτάρη και Τρεμόπουλο

Την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις των στελεχών της νομαρχιακής Α, Β ΠΑΣΟΚ κ.κ. Γεράκη, Παπαστεργίου και Παντελή «περί ανταλλαγών για τη μη στήριξη του Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ».

«Η απάντηση είναι μία: υπάρχουν ιδέες και ιστορία που δεν ανταλλάσσονται με τίποτα, όπως η εθνική συνείδηση και το όνομα της Μακεδονίας! Αυτά για μας δεν είναι ¨προϊόντα¨ ανταλλαγής και συναλλαγής! Είναι αδιαπραγμάτευτα! Ας ρωτήσουν τους Μπουτάρη, Τρεμόπουλο που στηρίζουν για ανταλλαγές! Όχι εμάς!», τόνισε σε δήλωσή του.

Αναφερόμενος δε στον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σημείωσε: «Συμφώνησε (σ.σ. ο κ. Μπουτάρης) στην μετονομασία της οδού Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ; Και επειδή παλαιότερα συμφωνούσε (όπως αποκάλυψε και ο ομοϊδεάτης του Τρεμόπουλος) του λέμε ότι, τον φασίστα χιτλερικό σφαγέα των Ελλήνων ήθελε να τιμήσει ο  υβριστής και δημοκράτης Μπουτάρης! Τι να πει κανείς; Το γήρας και η έλλειψη μνήμης ιστορικής βλέπετε! Δε μιλάμε για εθνική συνείδηση. αυτή την προσπέρασε!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε