Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οργισμένος ο Μιχαλολιάκος για τον αποκλεισμό Παπαχρήστου

Οργισμένος ο Μιχαλολιάκος για τον αποκλεισμό Παπαχρήστου

“Στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων” είπε μιλώντας στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σε καταγγελία του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου προχώρησε, στο πλαίσιο ομιλίας του προς της κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος, αναφέροντας ότι «στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων».
 
Ο κ. Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «αντεθνικό» το μνημόνιο διότι εκχωρεί εθνική κυριαρχία στους δανειστές, ενώ για την επέτειο αποκατάσταση της Δημοκρατίας αναρωτήθηκε: «Ποια μεταπολιτευτική δημοκρατία γιορτάζουν; Είχαμε 38 χρόνια σκανδάλων, λεηλασίας των δημόσιων ταμείων και πλήρης υποχώρησης στα Εθνικά θέματα». Η Ελλάδα, πρόσθεσε, «δεν κινδυνεύει από το μίσος και τον φασισμό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά από τα σκάνδαλα και την κλεψιά».
 
Απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι πρέπει να γίνουν η φωνή του Λαού που απαιτεί να μπουν οι κλέφτες φυλακή.
 
Τέλος, κάλεσε τους Έλληνες «να πυκνώσουν τις γραμμές μας, για να δώσουμε μαζί τον Αγώνα να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!»
 

Διαβάστε

Η Χρυσή Αυγή επεκτείνεται και στην Αυστραλία

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε