Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οριστικό! Δεν θα κληθούν οι 4 υπερθεματιστές στη Βουλή

Οριστικό! Δεν θα κληθούν οι 4 υπερθεματιστές στη Βουλή

Εκλεισε με απόφαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η συνέχιση της ακρόασης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ Νίκου Παππά αλλά και οι ακροάσεις και των τεσσάρων υπερθεματιστών για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών πανελλήνιας εμβέλειας.

Το θέμα είχε συζητηθεί μεταξύ της προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλόπουλου και του αντιπροέδρου της Επιτροπής και βουλευτού της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη και του βουλευτή και μέλους της Επιτροπής από την Δημοκρατική Συμπαράταξη Βαγγέλη Βενιζέλου και συμφώνησαν να εισηγηθούν στην Επιτροπή ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ έχει πλέον διαμορφωθεί νέα αποτελέσματα σχετικά με τον διαγωνισμό και έχει μεταφερθεί το επίκεντρο του θέματος και παρέλκει η συνέχιση της συζήτησης του θέματος.

Κάτι που έδειξαν να το αποδέχονται σύσσωμα τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ως εκ τούτου δεν απαιτείται όπως σημείωσε και η πρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου να υπάρξει και έκθεση της Επιτροπής όπως προβλέπει ο ΚτΒ καθώς η Επιτροπή δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο των ακροάσεων της και την εξέταση του θέματος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο «φάκελος» του διαγωνισμού της αδειοδότησης είχε ανοίξει στην Επιτροπή της Βουλής μετά από αίτημα που υποστηρίχθηκε από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε