Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Όχι και από τα συνδικάτα στην πρόσκληση Τσίπρα

Όχι και από τα συνδικάτα στην πρόσκληση Τσίπρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.05.2012 | 11:42
Πρώτη δημοσίευση: 09.05.2012 | 11:32

Μετά τη ΓΣΕΕ και τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) απαντά αρνητικά και η ΑΔΕΔΥ στην πρόσκληση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για συνάντηση, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για σχηματισμό κυβέρνησης.

Η ΔΟΕ αναφέρει σε επιστολή της προς τον κ. Τσίπρα, το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει κανένα συνταγματικό ρόλο, στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης.

Σημειώνει ακόμη ότι οι θέσεις των εκπαιδευτικών έχουν κατατεθεί στον κ. Τσίπρα προσωπικά, όπως και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων κατά τις πρόσφατες συναντήσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τα πολιτικά κόμματα.

Επισημαίνει τέλος ότι στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, όπως έκανε και στο παρελθόν, με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, θα ζητήσει συνάντηση μαζί της, καθώς και με τα πολιτικά κόμματα, με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ σημειώνει πως είχε ζητήσει προεκλογικά και είχε συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα, στα οποία και κατέθεσε τις προτάσεις της, για τα ζητήματα που αφορούν τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Το συνδικαλιστικό κίνημα, τονίζει η ΑΔΕΔΥ, εκ του ρόλου του, δεν εμπλέκεται στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που δίνεται στα πολιτικά κόμματα για το σχηματισμό Κυβέρνησης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Σκόπιμα διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Στρατούλη

Θα επιστρέψει αμέσως την εντολή ο Βενιζέλος;

Αποφάσισαν εκλογές και κερδίζουν χρόνο με διερευνητικές


    Διαδώστε αυτό το άρθρο