Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ούτε για την ατζέντα δεν συμφωνούν Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης

Ούτε για την ατζέντα δεν συμφωνούν Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης

Θέμα υπουργών και πολιτικής θέλουν να θέσουν Βενιζέλος και Κουβέλης, θέμα συντονισμού ο Σαμαράς, αλλά οι τρεις ούτε… στη μέρα που θα βρεθούν δεν τα βρίσκουν

Χθες ολόκληρη τη μέρα και ενώ απ’ το πρωί υπήρχε η διαρροή ότι θα γίνει συνάντηση των τριών αρχηγών, κανείς δεν ήξερε ούτε την ώρα, αλλά ούτε και την ημέρα.

Η συνάντηση αρχικά ειπώθηκε ότι θα γινόταν ακόμη και χθες, η ιδέα όμως λόγω του “χτυπήματος” στα γραφεία της ΝΔ απορρίφθηκε.

Το απόγευμα οι δυο πολιτικοί αρχηγοί ενημερώθηκαν από τον Δ. Σταμάτη για μια συνάντηση που θα γινόταν σήμερα στις έξι το απόγευμα.

Ταυτόχρονα όμως το επιτελείο της ΝΔ έκρινε ότι υπό το βάρος της επίθεσης των τρομοκρατών η ατζέντα θα άλλαζε, επικοινωνιακά τουλάχιστον, και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μετατεθεί η συνάντηση για αύριο στη μία το μεσημέρι.

Με ποια ατζέντα όμως;

Θέμα έλλειψης συντονισμού θέλουν να θέσουν Βενιζέλος και Κουβέλης, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά συγκεκριμένων υπουργών δεν είναι αυτή που πρέπει, ενώ παράλληλα μετά την απόρριψη σχεδόν όλων των προτάσεών τους στο φορολογικό επιθυμούν να θέσουν εκ νέου θέμα προγραμματισμού δράσεων υπέρ των ευπαθών ομάδων.
Ο Φώτης Κουβέλης δεν αποκλείεται να θέσει μάλιστα και θέμα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,καθώς η ΔΗΜΑΡ διαφωνει με το “σπάσιμο” σε καλή και κακή τράπεζα.

Διαβάστε επίσης:

Το “έλα να δεις” στην Βουλή! Αγριος καβγάς Καμμένου – Μαρκογιαννάκη – Μίλησε για κυβέρνηση Τσολάκογλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε