Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Π.Καμμένος: “ Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ή να υπογράφει διατάγματα”

Π.Καμμένος: “ Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ή να υπογράφει διατάγματα”

Τον Π. Πικραμμένο πρότεινε ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό ο Π. Καμμένος, ο οποίος ζήτησε να ασκήσει βέτο η ελληνική πλευρά σε πιθανή απόπειρα ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένο –ο οποίος και τελικά επελέγη– πρότεινε για υπηρεσιακό πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαφώνησε κατηγορηματικά με την πρόταση για την παραμονή του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο, όπως είπε, πρότεινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και συμφώνησαν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Όπως είπε σε δήλωσή του, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Καμμένος πρότεινε επίσης την τοποθέτηση του καθηγητή Π. Ήφαιστου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών και του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψα στη θέση του υπουργού Άμυνας. Επίσης είπε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις πώλησης δημόσιας περιουσίας ή να υπογράφει διατάγματα.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει μια ενιαία εθνική θέση για το θέμα της πιθανής συζήτησης ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ στις 21 Μαΐου και ζήτησε η ελληνική πλευρά να ασκήσει βέτο, ακολουθώντας τη γραμμή του Κ. Καραμανλή στο Βουκουρέστι.

Τέλος ο κ. Καμμένος ζήτησε να γίνει ο προεκλογικός αγώνας σε κλίμα ομαλότητας και τόνισε ότι δεν πρέπει να πληγεί ο τουρισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

17 Ιουνίου οι εκλογές – Στις 15:15 στο Προεδρικό ο Πικραμμένος – Παπαδήμο πρότεινε ο Παπούλιας, “ναι” από Σαμαρά, Βενιζέλο – Αρσένη πρότεινε ο Τσίπρας

Ποιός είναι ο Π.Πικραμμένος

“Κάτσε καλά Αλέξη” – Η κόντρα με τον Βενιζέλο όταν ο Τσίπρας πρότεινε Αρσένη!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε