Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Π. Καμμένος: Ζητά ντιμπέιτ και κάνει επίθεση στη Μέρκελ

Π. Καμμένος: Ζητά ντιμπέιτ και κάνει επίθεση στη Μέρκελ

Την διεξαγωγή δυο τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών ζήτησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του κινήματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι αν δεν φοβούνται οι κύριοι αρχηγοί, να γίνουν ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, “για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει”. Όπως είπε δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται πολιτικά κόμματα, “όπως έγινε προσφάτως με τις συζητήσεις για την δημιουργία κυβερνήσεως”.

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα που φέρεται να ζήτησε η ‘Ανγκελα Μέρκελ από την χώρα μας προκειμένου να αποφασίσουν οι έλληνες πολίτες εάν θέλουν να παραμείνουν στο ευρω, ή όχι, ο κ.Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της γερμανίδας καγκελαρίου, καλώντας την να ασχολείται μόνο με την επικράτεια στην οποία είναι εκλεγμένη, και λέγοντας πως εάν η ίδια θέλει να κάνει δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνει στην ζώνη του ευρώ η Γερμανία, μπορεί να τα κάνει.

“Μπορεί να ασχολείται μόνο με την επικράτεια όπου είναι εκλεγμένη. Η Ελλάδα είναι μια εθνικά κυρίαρχη χώρα και δεν δέχεται υποδείξεις από την κ. Μέρκελ ή από οιονδήποτε άλλον” είπε ο κ.Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος στους βουλευτές του: “Θα πάρουμε μεγαλύτερο ποσοστό από τις εκλογές της 6ης Μαΐου”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε