Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Π. Κουκουλόπουλος: θέτω θέμα ηγεσίας στα όργανα του κόμματος

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ξεκάθαρος ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο στον Flash, το θέμα ηγεσίας πρέπει να τεθεί άμεσα, πριν τις εκλογές.

Ο υφυπουργός είπε μάλιστα ότι η διαδικασία άργησε, έπρεπε να έχει ανοίξει ήδη και σημείωσε πως εαν δεν πάρει την πρωτοβουλία ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, τότε το θέμα θα τεθεί γραπτώς στο επόμενο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, από τον ίδιο και άλλα μέλη του Συμβουλίου.
“Κινδυνεύουμε να καταντήσουμε επιστολογράφοι” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Flash ο Πάρις Κουκουλόπουλος και συμπλήρωσε πως “δεν το λέω απαξιωτικά για καμία από τις επιστολές που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτό που πρέπει να γίνει και πιστεύω ότι θα γίνει οπωσδήποτε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, είναι να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος με πρώτο το Πολιτικό Συμβούλιο.”

Στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το πως είδε το (με άλλα λόγια) “δεν φεύγω” που είπε χθες ο Γ. Παπανδρέου η απάντηση ήταν σαφής:
“Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να βάλει ένα χρονοδιάγραμμα, η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρο, πρέπει να βάλει ένα χρονοδιάγραμμα, μέσα στο οποίο θα εξελιχθεί μια συγκεκριμένη συζήτηση”.

Ο υφυπουργός, παλιό και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη ζητά λοιπόν από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει από Δευτέρα τις διαδικασίες διαδοχής και οι διαδικασίες αυτές να έχουν ορισμένο χρονοδιάγραμμα, σε διαφορετική περίπτωση ο κ. Κουκουλόπουλος περιγράφει πως η πρωτοβουλία θα αναληφθεί από τους βουλευτές:
“Με αρκετούς συναδέλφους μου είμαστε σε μια συζήτηση και θα το ζητήσουμε και γραπτά στον πρόεδρο. Επιβάλλεται το ζήτημα ηγεσίας να τεθεί πριν τις εκλογές”

Μπορεί όπως ανέφερε οι πολίτες να μην ενδιαφέρονται ούτε για τα εσωκομματικά ούτε για το αν θα γίνουν άμεσα οι εκλογές, αλλά για το παρόν και το μέλλον τους εν μέσω κρίσεις, ωστόσο ο υφυπουργός τόνισε πως η συζήτηση εντός ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει, η διαδικασία “εκ των πραγμάτων θα δρομολογηθεί, δεν μπορεί να μην δρομολογηθεί, άργησε κιόλας”.

Διαβάστε επίσης:
Έδειξε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά ο Γ. Παπανδρέου

Η. Μόσιαλος: τώρα ανακαλύπτουν υπονόμευση του Γ. Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε