Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Οι μονομάχοι τα στρατόπεδα και τα λάφυρα

ΠΑΣΟΚ: Οι μονομάχοι τα στρατόπεδα και τα λάφυρα

Θέσης μάχης παίρνουν τα πρωτοκλασσάτα στελέχη πριν το Εθνικό Συμβούλιο όπου θα ”μετρηθεί” η πρόταση Παπανδρέου για δυαρχία μέχρι τις εκλογές.

Στο κλίμα Παπανδρέου είναι ο Δ.Ρέππας αφού σε συνέντευξή του στην Realnews χαρακτηρίζει ως ισσοροπημένη την πρόταση Παπανδρέου και πως ”ανταποκρίνεται, υπό τις παρούσες συνθήκες, στα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και κυρίως της χώρας”.

Ο Δ.Ρέππας κατηγορεί συναδέλφους του στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι ”πάει πολύ οι τροϊκανότεροι των τροϊκανών στην πολιτική να εμφανίζονται σήμερα ως αντιμνημονιακοί”.

Η Άννα Διαμαντοπούλου θέλει να κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με νέο προέδρο και με συνέντευξή της στην Καθημερινή προειδοποιεί ”όποιος τραβήξει το καλώδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, θα σταματήσει το μηχάνημα αναπνοής της χώρας”.

Η επικεφαλής των ευρωβουλευτών του Μαριλένα Κοππά δήλωσε :
“Η κοινωνία και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ απαιτούν νέες ιδέες, νέα πρόσωπα, νέες πολιτικές και σαφέστατα αυτοκριτική και ηθική στάση. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή ηγεσίας να φανεί ως υφαρπαγή με συνοπτικές διαδικασίες. Δυστυχώς, την ώρα που προέχει η σωτηρία της χώρας, ορισμένοι αντιμετωπίζουν την αρχηγία ως λάφυρο. Μόνη εγγύηση, σ’ αυτό το πλαίσιο, είναι η πιστή τήρηση του καταστατικού”

Διάβασε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε