Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: επίθεση με εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου

ΠΑΣΟΚ: επίθεση με εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος του εξέφρασε την συμπαράστασή του για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για επίθεση με εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου και καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να γίνει συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

“Η επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας με εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου δείχνει ότι υπάρχουν κύκλοι που παίζουν αδίστακτα με τη βία και στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής πολιτείας.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την τρομοκρατική ενέργεια, όμως σημειώνει ότι η καταδίκη δεν αρκεί. Όπως δεν αρκεί να κάνει η αστυνομία τη δουλειά της για την προστασία των πολιτών και των θεσμών.
Η καταδίκη της βίας και η αντίδραση στα φαινόμενα αυτά πρέπει γίνει με μια φωνή από την ελληνική κοινωνία.
Η συνεννόηση απέναντι στη βία είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου.
Κάνεις δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει τα φαινόμενα βίας για πολιτική και κομματική εκμετάλλευση και οι ανεύθυνες και ανιστόρητες δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη δείχνουν πόσο αδιέξοδα και επικίνδυνα είναι τα μισόλογα και οι αμφιθυμίες.
Αυτό που οφείλουμε όλοι είναι να καταδικάσουμε ανοιχτά και υπεύθυνα κάθε μορφή βίας και μέσα από τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών να προστατεύσουμε την εθνική και κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών, το δημοκρατικό κεκτημένο της χώρας. Μόνο έτσι η πατρίδα μας θα βγει δυνατή από την κρίση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφαίρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού – Εννιά κάλυκες από “καλάσνικοφ” βρήκε η αστυνομία – Ξημερώματα “χτύπησαν” οι τρομοκράτες στα γραφεία της Ν.Δ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε