Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ κατά πάντων! Μια τρύπα στο νερό η επίσκεψη Μέρκελ – Κρίμα που ο Κουβέλης δεν ήθελε κοινή εμφάνιση των τριών

ΠΑΣΟΚ κατά πάντων! Μια τρύπα στο νερό η επίσκεψη Μέρκελ – Κρίμα που ο Κουβέλης δεν ήθελε κοινή εμφάνιση των τριών

Με σκληρή γλώσσα τοποθετήθηκε σήμερα το ΠΑΣΟΚ μια ημέρα μετά την επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα τόσο για το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης όσο και για την στάση του κ. Κουβέλη ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί στις συναντήσεις.

Από τα βέλη του ΠΑΣΟΚ δεν γλίτωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγορεί ότι παραμένει εγκλωβισμένος στις εσωτερικές του αντιθέσεις και διαφωνίες του για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Όπως τονίζουν, η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου βοήθησε την εθνική υπόθεση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

“Σε κάθε περίπτωση η παρουσία της κας Μερκελ έδωσε ένα ισχυρό σήμα διεθνώς, ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να παραμείνει ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Βεβαίως, παρά τη μεγάλη σημασία σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, η παρουσία της κας Μερκελ δεν είχε κανένα απτό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ.
Όλα τα ζητήματα παραμένουν συνεπώς ανοιχτά”, λένε από το ΠΑΣΟΚ.

Για τον κ. Κουβέλη τονίζουν: “Είναι κρίμα που σε μία κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο κ. Κουβέλης δεν θέλησε να εμφανισθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που μετέχουν στην Κυβέρνηση και να υποστηρίξουν σε μία συζήτηση με την κ. Μέρκελ από κοινού την εθνική στρατηγική.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μπράβο Αντώνη!» – Γιατί η Μέρκελ… αποθέωσε τον Σαμαρά

Δίνουν δόση και επιμήκυνση, ζητάνε αίμα – Θετική σε όλα, αλλά μόνο στα λόγια η Μέρκελ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε