Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ψαριανός: Καλά έκανε και ταξίδεψε ο Τσίπρας για να μην λέει παπαριές

Ψαριανός: Καλά έκανε και ταξίδεψε ο Τσίπρας για να μην λέει παπαριές

«Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και δεν λέει παπαριές», είπε στον Alpha 989 ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, καταλόγισε ατολμία στην κυβέρνηση να πάρει χρήματα από τους έχοντες.

«Από εκεί που μπορούσαμε δεν έχουμε ακουμπήσει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «στελέχη της κυβέρνησης ή του μηχανισμού δεν θέλουν και αυτοί που θέλουν -όπως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Οικονομικών- δεν μπορούν. 20% του κόσμου είναι σε συνθήκες στέρησης, όμως, από εκεί που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη στιγμή δεν έχουμε πάρει τίποτα». Παράλληλα, εκτίμησε πως έχουν γίνει “αστοχίες”, όπως «ο ΦΠΑ 23% στην εστίαση ή η εξίσωση του φόρου στα καύσιμα στην ανώτερη τιμή», ενώ εμφανίστηκε αντίθετος σε νέα μέτρα. «Δεν μπορείς να πάρεις νέα μέτρα στον άστεγο, στον άνεργο, κανείς δεν αντέχει νέα μέτρα», ανέφερε ο κος Ψαριανός.

«Κάθε κόμμα έχει μενού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπουφέ. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το μπουφέ του Τσίπρα», πρόσθεσε.

Τέλος, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να κλείσουν δρόμοι. Είναι αντικοινωνικό και αντιδημοκρατικό. Βεβαίως να γίνονται κινητοποιήσεις, βεβαίως να υπάρχει αντίδραση και αντίσταση αλλά για να προβάλουμε τα δίκαια αιτήματα να κλείνουμε δρόμους. Μερικές φορές τα αιτήματα δεν είναι δίκαια, αλλά προβάλλονται ως δίκαια για τους ίδιους μόνο».

«Είχαν ανέβει πολλοί πάνω σε τρακτέρ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας στους αγρότες: Έρχεται πείνα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε