Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ψαριανός: “Θα ψηφίσω ναι εάν υπάρξει κάποιος από τη ΔΗΜΑΡ που δεν ψηφίσει παρών”

Ψαριανός: “Θα ψηφίσω ναι εάν υπάρξει κάποιος από τη ΔΗΜΑΡ που δεν ψηφίσει παρών”

Λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στη Βουλή για το περιβόητο πολυνομοσχέδιο, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στο nocomments.gr έκανε μία δήλωση που έχει πολλές ερμηνείες.

Ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει παρών όπως έχει καθοριστεί από την κομματική γραμμή του κ. Φώτη Κουβέλη. Όπως επισημαίνει η πρότασή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ήταν να ψηφίσουν ναι τόσο για τα μέτρα όσο και για τον προϋπολογισμό.

Ωστόσο, όπως τόνισε αποφασίστηκε ως επίσημη κομματική γραμμή να ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ παρών για τα μέτρα και ναι για τον προϋπολογισμό.

Και σε αυτό το σημείο έρχεται η σημαντική δήλωση του κ. Ψαριανού. Όπως τονίζει ο βουλευτής ο ίδιος θα ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος αλλά εάν κάποιοι αλλάξουν στάση και δεν τηρήσουν τη δέσμευσή τους τότε κι εγώ θα κάνω αυτό που είχα αποφασίσει. 

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο ο κ. Ψαριανός δηλώνει πως εάν όλοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν ψηφίσουν μαζικά “παρών” και ψηφίσει έστω και ένας “όχι” όπως για παράδειγμα ο κ. Βουδούρης τότε ο ίδιος ο κ. Ψαριανός θα ψηφίσει ναι στα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πετυχαίνουν τον στόχο των 155 ψήφων στην κυβέρνηση – Ποιοί θα πουν ναι και ποιοί όχι! – Εκείνοι που θ’ αποφασίσουν τελευταία στιγμή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε