Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάγκαλος: «Η εκλογή στο ΠΑΣΟΚ να γίνει από την κάλπη»

Υπέρ πολλών υποψηφιοτήτων ο Πάγκαλος. Τον εξέπληξε είπε η σύμπραξη Βενιζέλου – Λοβέρδου

Υπέρ των πολλών υποψηφιοτήτων τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Ο κ.Πάγκαλος σημείωσε ότι είναι υπέρ της δημοκρατίας και η δημοκρατία προϋποθέτει πολλές επιλογές. Σε ερώτηση για την συνεργασία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ.Πάγκαλος δήλωσε ότι τον εξέπληξε η σύμπραξη αυτή.

Παράλληλα, εν όψει της εκλογής νέας ηγεσίας στο κίνημα, ο κ.Παγκαλος ζήτησε να δεσμευθεί το Κίνημα σε ορισμένες μεταρρυθμίσεις, όπως η κατάργηση του σταυρού προτίμησης.

«Οταν εκλέγουμε την κεντρική μας επιτροπή και τον πρόεδρό μας πρέπει να επιλέξουμε για θεμελιώδη θέματα», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, τονίζοντας ότι η εκλογή του νέου αρχηγού θα πρέπει να γίνει από τη βάση με κάλπη, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.

Επίσης, υπογράμμισε ότι υφίσταται ακόμη μια ομάδα στελεχών, με την ονομασία «νέοι μεταρρυθμιστές», η οποία κάνει μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, αρκετές από τις οποίες τις υποστηρίζει και ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ

Όλα ανοιχτά στο ΠΑΣΟΚ

Τι θα κάνει μετά τις εκλογές ο Α.Λοβέρδος;

“Τα βάζουν” με τον Λοβέρδο για την δήλωση περί συνεργασίας με τη ΝΔ

«Όχι» στην επιστροφή των διαγραφέντων, «ναι» σε συνεργασίας με τη ΝΔ η Διαμαντοπούλου


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε