Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάγκαλος: “Κάποιοι φοιτητές του κώλου έκοψαν αποσπάσματα απ’ όσα είπα ενώ είπα κι άλλα”

Αν όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχουν εξοργίσει κάποιους, όσα βγηκαν σημερα από τα χείλη του θα απογειώσουν κάποιους άλλους.

Συζητώντας με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της διυπουργικής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να είπε: 
“κάποιοι φοιτητές του κώλου στην Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα μόνο από όσα είπα, ενώ είπα κι άλλα πράγματα”.

Και συνέχισε αναφερόμενος στο χθεσινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για όσα είπε στην Οξφόρδη: “Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα αναπαρήγαγαν. Απορώ, αλλά πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν”.

 Tην αποπομπή του Θόδωρου Πάγκαλου από την κυβέρνηση ζητά ουσιαστικά η ΝΔ μετά και τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πάνος Παναγιωτόπουλος επισημαίνει πως ο Θόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε κάθε όριο στις ύβρεις και στις προσβολές του, τονίζοντας πως “η στοχοποίηση μιας εφημερίδας – του “Ελεύθερου Τύπου” – και των αναγνωστών της, η οποία δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποτυπώσει γεγονότα και ειδήσεις, είναι πράξη που προδίδει ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία και βάναυσο αυταρχισμό”.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζητά από τον πρωθυπουργό ουσιαστικά να αποπέμψει τον κ. Πάγκαλο, καθώς, όπως λέει, η αποδοκιμασία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ασφαλώς δεν αρκεί.

“Αν ο κ. Παπανδρέου δεν πράξει αυτό που πρέπει, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή φοβάται τον αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του”, καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Θ. Πάγκαλος: πιο διεφθαρμένοι οι πολίτες από τους πολιτικούς στη χώρα… της κοκκινοσκουφίτσας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε