Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάγκαλος: Σαχλαμάρες και εξωθεσμικοί ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένος, Χρυσή Αυγή

Πάγκαλος: Σαχλαμάρες και εξωθεσμικοί ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένος, Χρυσή Αυγή

Ο Μπέπε Γκρίλο είναι μεγάλο νούμερο αλλά τα κείμενα του είναι ενδιαφέροντα όχι «σαχλαμάρες» όπως του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής, είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και με αφορμή το αποτέλεσμα έκπληξη του Γκρίλο στην Ιταλία, έκανε τον παραλληλισμό με ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Έλληνες, μιλώντας για εξωθεσμικά κόμματα!

«Είχα τη διαστροφή να διαβάσω στο internet κείμενα του Μπέπε Γκρίλο. Και πρόκειται για μεγάλο νούμερο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και αυτοί που τον ψήφισαν επέλεξαν, προφανώς, το δρόμο της απελπισίας και θέλουν να δηλώσουν κάποιο αδιέξοδο», είπε.

Αφού χαρακτήρισε τον Μπέπε Γκρίλο «μεγάλο νούμερο», πρόσθεσε πως αν τα κείμενα του δημοσιευόταν στην Ελλάδα θα λέγαμε «ιδού ο νέος πολιτικός ηγέτης μας». Πως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και «δεν είναι σαχλαμάρες όπως τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Καμμένου και της Χρυσής Αυγής. Θα μου επιτρέψετε να θεωρώ πως αυτά τα τρία εξωθεσμικά κόμματα είναι παραπλήσια, δε λένε τα ίδια πράγματα, αλλά τα λένε στο ίδιο επίπεδο», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που αρχίζει σήμερα, λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει προσοχή στα πραγματικά γεγονότα που συγκροτούν στο μυαλό του κόσμου την απαξίωση του πολιτικού συστήματος».

Τάχθηκε υπέρ της δήμευσης περιουσίας για παράνομες δραστηριότητες, χαρακτήρισε το κράτος πολιτικά και οργανωτικά καθυστερημένο και σημείωσε πως «το πρόβλημα είναι ότι οι πολλοί κλέβουν από λίγα. Αυτά είναι πολλά λεφτά». Και για άλλη μια φορά, ζήτησε άρση της μονιμότητας στο δημόσιο λέγοντας: «το έσχατο δείγμα κακοποίησης της μονιμότητας είναι οι μόνιμοι καθηγητές πανεπιστημίου».

«Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα μας βγάλουν και στην παρανομία» ήταν η αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και ενημερώθηκε για όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος: να μείνουν οι μισοί Δημόσιοι Υπάλληλοι

Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημοσίους υπαλλήλους

Τουρκικοί ύμνοι για τον …Πάγκαλο

Πάγκαλος κατά Τσίπρα στο twitter μέρος…

Χάκεψαν το site του Πάγκαλου: Παχύδερμο, τα έφαγες εσύ και έσκασες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε