Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά

Υπέρ της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό της ΝΔ και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Τόσο σε δηλώσεις του στο Mega όσο και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε πως είναι αυτονόητο αυτός που έχει την πρώτη θέση, να έχει και την πρωθυπουργία.

«Σε όλη την Ευρώπη, αυτό που έχει την πρώτη θέση, έχει και την πρωθυπουργία και σχηματίζει κυβέρνηση. Το αυτονόητο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ οπαδός του κυρίου Σαμαρά ούτε και είμαστε φίλοι. Αλλά αν είναι πρώτος και πάρει την εντολή, αυτός έχει και την εντολή του ελληνικού λαού», είπε, τασσόμενος ουσιαστικά κόντρα στην επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ.

Μέσω του twitter ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος με την ιδέα της οικουμενικής κυβέρνησης. «Την απορρίπτω» έγραψε και έκρινε ότι «είναι χειρότερη καταστροφή να πάμε σε νέες εκλογές από την ανάδειξη οποιασδήποτε εκλογικής δύναμης στην εξουσία».

Παράλληλα, ευχήθηκε «να μην με αφορούν οι εκκαθαρίσεις που ανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δυο μέρες πριν από τις εκλογές».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε