Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάγκαλος κατά Τσίπρα: Τι κοινό έχει με τον Παπαδόπουλο;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Θόδωρος Πάγκαλος «ξαναχτυπά» μέσω twitter και επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, συγκρίνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον χουντικό Γ. Παπαδόπουλο.

«Τι κοινό έχει ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Α. Τσίπρα; Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό», έγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος στο twitter.

Βέβαια το μήνυμα «προδίδει» λίγο… τρικυμία εν κρανίω, αφού ο μεν Γ. Παπαδόπουλος ήταν πρωθυπουργός αλλά πριν τη μεταπολίτευση και ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν ούτε είναι (ακόμα τουλάχιστον) πρωθυπουργός.

Η συνέχεια είναι άκρως ειρωνική, με τον Θ. Πάγκαλο να σχολιάζει καυστικά το ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λατινική Αμερική.

«Κάτω τα χέρια απ τον Α. Τσίπρα. Πώς θα επιμορφωθεί το παιδί; Ας κάνει μερικά ταξίδια. Να μη νομίζει ότι ο Ορενόκος είναι αρχηγός συνιστώσας».

«Ελπίζω να έχει και μεταφραστή μαζί του, γιατί από ότι ξέρω από ξένες γλώσσες den…»

«Δεν ξέρω γιατί θυμήθηκα κάτι παλιά βλαχοlatin. “Στο Τσουμποτσάμπο χορεύουνε μάμπο”, “Θα ‘ρθω να σε κλέψω Μαριγούλα Μαριγώ να πάμε στο Μεξικό”», γράφει και στη συνέχεια «ανεβάζει» και το video, συνοδευόμενο από το μήνυμα: «Μαριγούλα Μαριγώ Μεξικό»

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θόδωρος Πάγκαλος με μπουρνούζι!

Πάγκαλος: Αχρωματοψία έχεις; Το μπουρνούζι είναι κατακόκκινο!

Ποιός Santa Claus; Ιδού ο Panga Laus!

Καμμένος για Πάγκαλο: “Περιφερόμενος θίασος με ροζ ρόμπα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε