Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάγκαλος: υπεύθυνος ο Τσίπρας για πιθανή δολοφονική επίθεση εναντίον μου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι φράσεις αλλά και η τακτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν στη στοχοποίηση και τη δολοφονία μου, υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

που επιτέθηκε όχι μόνο προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι επικροτεί πράξεις βίας, πολλές από τις οποίες δημιουργεί ο ίδιος.
Ο κ. Πάγκαλος δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για δημιουργία κλίματος εμφυλίου στην Ελλάδα.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega ο Θ. Πάγκαλος “ξεσπάθωσε” κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ακολουθεί την πολιτική του “μπάχαλου” ότι διαθέτει τους λεγόμενους “μπαχαλάκηδες” που είναι οι ίδιοι που κάνουν και τα επεισόδια στα γήπεδα.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης προχώρησε όμως ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για στοχοποίησή του αναφέροντας πως η λογική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στη δολοφονία του. Προειδοποίησε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.
“Δεν θα κάνω πίσω, θα πηγαίνω όπου θέλω και θα λέω ότι θέλω” συνέχισε ο Θ. Πάγκαλος τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου απέναντι σε φασιστικές όπως τις χαρακτήρισε πρακτικές όπως αυτές που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ καπηλευόμενος την ιδεολογία της αριστεράς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε