Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πάγκαλος:10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έριξαν τον Παπανδρέου

Πάγκαλος:10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έριξαν τον Παπανδρέου

Μπορεί να είχαν επί μακρόν κοινή πορεία μέσα στο κόμμα και τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ωστόσο όπως είπε μιλώντας στον Σκάι ο Θ. Πάγκαλος για τον πρώην ισχυρό άνδρα της πολιτικής που διεκδίκησε και την προεδρία του κόμματος “δεν ήμουν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου”.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πάντως αρνήθηκε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για τον πρώην υπουργό λόγω της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, όπως είπε.

Ως προς τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα είπε πως ήταν απαραίτητα για την άμυνα της χώρας εκείνη την περίοδο και πως στο ΚΥΣΕΑ, εκτός του υπουργού Άμυνας, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν άλλη εισήγηση οι υπόλοιποι υπουργοί. “Πώς να διατυπώσεις άλλη εισήγηση; Με βάση ποια στοιχεία;” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως προς το γεγονός ότι χρειάστηκαν περισσότερα από 10 χρόνια μέχρι να διερευνηθεί εις βάθος η υπόθεση ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι υπήρξαν δυο εξεταστικές επιτροπές της Βουλής οι οποίες δεν κατέληξαν ωστόσο παρείχαν στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν τώρα οι εισαγγελείς της υπόθεσης.

10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έριξαν τον Γιώργο

«Δεν έριξε η ΝΔ τον Γ. Παπανδρέου, αλλά καμιά δεκαριά βουλευτές του ΠαΣοΚ που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Μνημόνιο», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και χαρακτήρισε ευτυχή τον εαυτό του που γνώρισε και συνεργάσθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο.
«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει ανεύθυνος πολίτης» δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι δικαιώνεται για τη φράση του «μαζί τα φάγαμε». «Εγώ μίλησα για ρουσφέτια, φοροδιαφυγή και για πολλά άλλα, που αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Διαβάστε επίσης:
Β.Σταμάτη: Έτσι πήραμε το σπίτι της Αρεοπαγίτου – Τι λέει η δικογραφία

Ο άνθρωπος που έκαψε τον Ακη – Το πρόσωπο – κλειδί

Η πρώτη νύχτα στο VIP κελί για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε