Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παίρνει πίσω την τροπολογία για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ο Μπαμπινιώτης

Παίρνει πίσω την τροπολογία για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ο Μπαμπινιώτης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.04.2012 | 13:15
Πρώτη δημοσίευση: 05.04.2012 | 13:09

«Χρειάζεται περαιτέρω διάλογος» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας και ανακοίνωσε ότι αποσύρει την τροπολογία για τις απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Με μια λιτή του δήλωση, ο κ. Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την τροπολογία που κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Ο λόγος; Απαιτείται περισσότερος... διάλογος υπουργείου, εκπαιδευτικών και ιδιοκτητών.

«Από την αναλυτική ανταλλαγή απόψεων που έγινε χθες με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διαλόγου και μελέτης του περιεχομένου της τροπολογίας και μάλιστα σε τριμερές επίπεδο (Υπουργείο Παιδείας - Εκπαιδευτικοί- Ιδιοκτήτες Εκπαιδευτηρίων), προκειμένου να ενταχθεί σε μια γενικότερη αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Για τον λόγο αυτό αποσύρω από την κατατεθείσα τροπολογία τα εδάφια δ΄ και ε΄ της παραγράφου 1 (που αφορούσαν σε απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών)», αναφέρει η δήλωση Μπαμπινιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφαρμογή των νόμων α λα καρτ! - Ισορροπίες από Παπαδήμο - "Δεν υποχωρώ" ούτε βήμα από Μπαμπινιώτη - Οργή Διαμαντοπούλου!

Μετά το άδειασμα, το τηλεφώνημα Παπαδήμου σε Μπαμπινιώτη - Απειλεί να παραιτηθεί ο υπουργός Παιδείας - "Αγκάθι" η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων

 

Ο κ.καθηγητής μας κάνει μαθήματα εφαρμογής των νόμων

Οργισμένος με τον Γ.Μπαμπινιώτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Μπαμπινιώτης υπέρ ενός μόνιμου υπουργού Παιδείας   Διαδώστε αυτό το άρθρο