Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάλι γκρινιάζει ο Γκρούεφσκι - "O Παπαδήμος άργησε"

Πάλι γκρινιάζει ο Γκρούεφσκι - `O Παπαδήμος άργησε`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.02.2012 | 17:37
Πρώτη δημοσίευση: 17.02.2012 | 17:30

Αν και χαιρέτισε την απόφαση του Λουκά Παπαδήμου, "να αποδεχθεί την πρόταση για συνάντηση", είπε οτι "η απόφαση αυτή ήρθε μετά από μακρά αναμονή".

"Σε περίπτωση που ο κ.Παπαδήμος αποδεχόταν τη συνάντηση πριν από έναν και πλέον μήνα, οπότε και είχε αποσταλεί η επιστολή, πιθανότατα θα υπήρχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί κάποια λύση μέχρι το τέλος της θητείας του" είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, προσθέτοντας οτι για όλα τα υπόλοιπα θα σχολιάσει αφότου ολοκληρωθεί η συνάντηση.

"Δεν θα ήταν θετικό πριν συναντηθούμε να προβώ σε εκτιμήσεις για το πώς θα είναι. Παρότι δεν έχουμε υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες, αφήνω εντούτοις να περάσει η συνάντηση και ακολούθως θα προβώ σε σχόλια για το εάν ο χαρακτήρας αυτής της συνάντησης θα είναι ουσιαστικός ή θα πρόκειται για μια συνάντηση πρωτοκόλλου", ανέφερε ακόμη ο κ. Γκρούεφσκι.

Ο κ.Γκρούεφσκι είχε στείλει επιστολή προς τον κ.Παπαδήμο με την οποία ζητούσε να υπάρξει συνάντηση μεταξύ τους, σε χρόνο και τόπο που θα επέλεγε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.Η επιστολή επιδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση στις 25 Ιανουαρίου, από την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ Τεούτα Αρίφι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Αθήνα.

Ο κ.Παπαδήμος απάντησε χθες στον κ.Γκρούεφσκι και πρότεινε να συναντηθούν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.


Διαβάστε

Ο Λ. Παπαδήμος καλεί τον Γκρούεφσκι

Γκρούεφσκι: Στην Αθήνα δεν ενδιαφέρονται να λύσουν το θέμα της ονομασίας

Γκούεφσκι καλεί Παπαδήμο σε συνάντηση   Διαδώστε αυτό το άρθρο