Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παμπούκης: Δεν υπήρξαν αντιδράσεις στο ν/σ για τις επενδύσεις

“Δεν υπήρξαν αντιδράσεις, υπήρξαν παρατηρήσεις”, υπογράμμισε ο Χρήστος Παμπούκης, ερωτηθείς για τις “αντιδράσεις υπουργών” στο νομοσχέδιο για τις νέες επενδύσεις που εγκρίθηκε, στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στη Θεσσαλονίκη.

“Δεν υπήρχαν αντιδράσεις, υπήρξαν παρατηρήσεις και όταν είσαι σε ένα συλλογικό όργανο, είναι καλό πράγμα. Δε είναι αρνητικό. Εγώ θέλω τις παρατηρήσεις, μάλιστα για ένα νομό που έχει ”βασανιστεί” πολύ σε επίπεδο διαβούλευσης”, τόνισε ο αρμόδιος πλέον υπουργός για θέματα Επενδύσεων κ. Παμπούκης, στο περιθώριο εκδήλωσης του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο ίδιος επισήμανε ότι “σημασία έχει η αξία της παρατήρησης σαν αξία” και σημείωσε ότι “είναι απολύτως απαραίτητο να προχωρήσουμε με μεγάλη αποφασιστικότητα σε θέματα προσέλκυσης επενδύσεων, διότι, σήμερα η επένδυση έχει μεγάλο κοινωνικό χαρακτήρα. Χάρη σ’ αυτό θα υπάρξουν δουλειές, θα έρθει η ανάπτυξη της χώρας, θα επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας”.

Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Παμπούκης, θα προχωρήσει με πολύ γρήγορα βήματα στην επίτευξη αυτού του στόχου, διότι, “χρόνος δεν υπάρχει πια”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε