Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναγιωτακόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να βρει που ανήκει»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τα λίγα «επώνυμα» στελέχη του που διαγωνίζονται στα προκαταρκτικά των πολιτικών καλλιστείων», δηλώνει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Νέα παρέμβαση στα εσωκομματικά του Κινήματος κάνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον Γιώργο Παπανδρέου να αναλάβει πρωτοβουλίες, σημειώνει πως το κόμμα έχει καταστατικό και «οφείλει πρώτα απ΄ όλα να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από φιλόδοξους υποψήφιους αρχηγούς, ούτε από ξαφνικά εμφανιζόμενους σωτήρες!», σημειώνει ο κ. Παναγιωτακόπουλος και προσθέτει πως πρώτα απ’ όλα, το κόμμα πρέπει να βρει που ανήκει…

«Οφείλει ξεκάθαρα να αποφασίσει τα συμφέροντα ποιών εκφράζει και με ποιες πολιτικές. Τι πιστεύει και που ανήκει. Γιατί δεν μπορείς να δηλώνεις σοσιαλιστής και να ασκείς συντηρητικές πολιτικές, δεν μπορείς να δηλώνεις αριστερός και να συγκυβερνάς με την ακροδεξιά (ΛΑ.Ο.Σ), να δηλώνεις δημοκράτης και να αποδέχεσαι τη συμμετοχή σου σε κυβερνητικά σχήματα που δεν έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωση, αναφέρει πως στελέχη του κόμματος πήραν πρωτοβουλία να συναντηθούν το πρωί του Σάββατου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας «με κύριο στόχο να ενώσουμε δυνάμεις, να συντονίσουμε επεξεργασίες, να ανοίξουμε πρωτοβουλίες και δράσεις επανίδρυσης του πολιτικού χώρου, της δημοκρατικής και σοσιαλιστικής παράταξης για την επαναφορά της πολιτικής στο προσκήνιο για να μπορέσει ξανά η κοινωνία να συμμετάσχει στις πολιτικές αποφάσεις και να ασκήσει αποτελεσματικά τον δημοκρατικό έλεγχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μ. Χρυσοχοϊδης: Νέος αρχηγός μετά τις γιορτές

«Διάσπαση ή διάλυση» το δίλημμα του ΠΑΣΟΚ – Τι θα κάνει ο Γ. Παπανδρέου

Ραγκούσης: “Μόνοι μας πυροβολήσαμε τα πόδια μας!”

Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μια καμπαρντίνα στην ομιλία Χρυσοχοϊδη

Και κείμενο από 12 βουλευτές με Χ.Καστανίδη

Ξυνίδης: Δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε